Zdravstveni dom Grosuplje,

Pod gozdom c. I/14
1290 Grosuplje
T: 01/781 84 00
E: infozdr@zd-grosuplje.si

SPREMENJEN REŽIM DELA V AMBULANTAH DRUŽINSKE MEDICINE


Od 1. 7. 2022 do predvidoma 31. 8. 2022 bo zaradi rednih letnih dopustov zdravnikov spremenjen režim dela v ambulantah družinske medicine.

Preko portala Gospodar zdravja v tem času ne bo možno opravljati elektronskih posvetov. Posvet bo možen preko telefonskega klica v času delovanja ambulant. Recepte za redno terapijo, kontrolne napotnice za specialistične preglede ter izdajo bolniških listov (ob zaključku staleža ali tekočega meseca) boste še vedno lahko naročili preko tega portala pa tudi preko telefona ali pošte. Na naročila vam bomo odgovorili v razumnem roku, pri čemer je dolžina roka  odvisna od okoliščin posameznega primera.

V kolikor v tem času potrebujete nasvet ali pregled v ambulanti, se obrnite na nas preko telefona, ob življenjsko ogrožujočih stanjih pa na številko 112.

V času odsotnosti vašega osebnega zdravnika vas bo v obravnavo prevzela ena izmed delujočih ambulant družinske medicine na izmeni kot dela vaš izbrani osebni zdravnik ali po predhodnem pogovoru s triažno medicinsko sestro.
Obravnave so namenjene neodložljivim zdravstvenim težavam in ne rednim kontrolnim pregledom in pregledom specialističnih izvidov. Pred obiskom v ambulanti se je še vedno potrebno predhodno naročiti in najaviti.Prijava / O avtorjih / Pravna obvestila / Natisni / Dodaj med priljubljene / Privzeta stran / Vrh