Zdravstveni dom Grosuplje,

Pod gozdom c. I/14
1290 Grosuplje
T: 01/781 84 00
F: 01/786 09 29
E: info@zd-grosuplje.si
Vprašalnik stanja pacienta.
Vprašalnik stanja pacienta.ZOBOZDRAVSTVO MLADINA

Spoštovani!
Zaradi epidemije Covid-19 počasi in previdno spet začenjamo s pregledi pacientov. Zaradi upoštevanja priporočil za preprečevanje okužbe s korona virusom in nabave osebne varovalne opreme, bomo prve paciente sprejeli 18. 5. 2020. Prednost bodo imeli pacienti z nujnimi zobozdravstvenimi storitvami. Sprejeli jih bomo največ 10 na dan. Vsak pa bo moral biti naročen in zdrav, prav tako pri nujnih zobozdravstvenih stanjih.

STARI TERMINI ZATO NISO VEČ VELJAVNI IN VAS BOMO O NOVIH OBVESTILI.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!
Zaradi varstva osebnih podatkov po elektronski pošti ne posredujemo nobenih informacij o zdravstvenem stanju pacientov.Ne/nujne storitveSpoštovani pacienti!

V kolikor nimate izbranega zobozdravnika in želite opraviti storitev, ki ni nujna, ste samoplačnik.

Nujne storitve in stanja v zobozdravstvu, ki jih lahko pacient opravi pri zobozdravniku, ki ni njegov izbrani zobozdravnik so:


- ekstrakcija (puljenje) zoba, kadar boli

- trepanacija (odprtje) zoba, kadar boli

- incizija (prerez in drenaža) ognojka

- huda vnetja in bolečine

- krvavitve in poškodbe zob v predelu ust in ustne votline


IZPADLA ZALIVKA in PRELOM PROTEZE ne spadata med nujna stanja, zato jih lahko obravnava samo izbrani osebni zobozdravnik, v nasprotnem primeru so storitve samoplačniške! Opravijo se lahko samo v času samoplačniških ur po predhodni naročitvi!


Hvala za razumevanje!

SOBOTA: 7.00 - 13.00
V primeru odsotnosti izbranega zobozdravnika se v nujnih primerih (bolečina, oteklina) obrnete na vse ostale zobozdravnike, ki delajo po razporedu.
 

Na pregled se lahko naročite po telefonu, pošti, elektronski pošti ali osebno med ordinacijskim časom izbrane zdravnice. V primeru naročanja preko e-maila navedite svoje podatke (ime, priimek, datum rojstva ali ZZZS številko, ki je na kartici zdravstvenega zavarovanja).

Za naročanje je odgovorna prisotna sestra v ambulanti.Novih pacientov ne opredeljujejo naslednje zobozdravstvene ordinacije:

  • Dolores Žužić, dr. dent. med.

 


Prijava / O avtorjih / Pravna obvestila / Natisni / Dodaj med priljubljene / Privzeta stran / Vrh